Elektricien met een offerte aan de beste prijs

Elektricien met een duidelijke offerte

Als elektricien uit Geel in Antwerpen leggen we elk van onze klanten altijd een inzichtelijke offerte voor, alvorens we de elektriciteitswerken aanvangen. Onze elektricien maakt daarbij gebruik van verschillende pakketten qua prijs. Afhankelijk van uw pakket installeert de elektricien bijvoorbeeld een dubbel stroomnetwerk zodat u piekbelastingen op het elektriciteitsnetwerk verhindert.

Op zoek naar een nauwkeurige elektricien?

Hoe maakt onze elektricien zijn offerte op?

Wenst u een offerte voor de elektriciteitswerken die u wil laten uitvoeren? Een elektricien van Roakus Electro BV biedt u de beste prijs aan voor een nauwkeurige uitvoering van uw algemene elektriciteitswerken. Zo zorgen we voor een volledige elektrische installatie in uw nieuwbouw. Daarnaast staan we ook in voor elektrisch onderhoud in uw bestaande woning. Hieronder stellen we graag onze verschillende prijspakketten aan u voor:

 • Het ‘Eenvoudig’-pakket: dit gaat voornamelijk om elektriciteitswerken zoals het vervangen van kookplaten of lampen. Voor de prijs van 45 euro per uur komt onze gediplomeerde elektricien bij u langs. Daarbij kan hij of zij ook een dubbel stroomnetwerk aanleggen voor bijvoorbeeld de warmtepomp van uw zwembad. Dit kan u helpen om aanzienlijk te besparen op uw energierekening door gebruik te maken van daluren voor uw energieverbruik.
 • Het ‘Standaard’-pakket: in dit pakket zorgt onze gekwalificeerde elektricien voor een volledige optimalisatie en/of installatie van uw elektriciteitsnetwerk in huis. Voorts geniet u van alle services die ook in het eenvoudig pakket zitten.
 • Het ‘Storingsdienst’-pakket: ook voor elektrisch onderhoud of herstellingen staat onze elektricien voor u klaar met een aangepaste offerte. Onze storingsdienst staat ook buiten normale werkuren voor klaar om uw elektriciteitsproblemen op te lossen.

Voor welke dienst u ook een offerte vraagt: wij bieden altijd een elektricien service aan een goede prijs. Zo hebben we ook heel wat ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en gaan we daarbij steeds voor een efficiënte oplossing.

Contacteer ons voor een prijsvoorstel

Als elektricien bieden we steeds een offerte aan een eerlijke prijs aan. Dankzij onze verschillende prijspakketten beslist u bovendien zelf welk soort service u verkiest. Met onze kwalitatieve elektrische diensten staan wij paraat om u uit de nood te helpen. Contacteer een elektricien voor een offerte via ons contactformulier of bel ons meteen voor een afspraak via +32 492 43 63 91.

Neem contact op

U kunt ons altijd bellen of langskomen, wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.

  Onze diensten

  Wat we aanbieden

  Elektrische diensten

  Installatie, reparatie en onderhoud van elektrische systemen, apparatuur en componenten voor residentiële, commerciële en industriële doeleinden.

  Installatiediensten voor zonne-energie

  Installatie van zonne-energiesystemen, waaronder zonnepanelen, omvormers, batterijen en bewakingsapparatuur, voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

  Go To Top