Elektricien voor werken in uw nieuwbouw

Elektricien voor werken in uw nieuwbouw

Als elektricien schakelt u in ons voor een keurige elektrische voorziening in uw nieuwbouw. Ons opgeleid en ervaren team van Roakus Electro BV legt steeds puur professionalisme aan de dag. Zo verzorgen wij een algehele elektrische installatie tot in de perfectie. Ontdek wat we u allemaal te bieden hebben.

Op zoek naar een nauwkeurige elektricien?

Elektricien voor een keurige elektrische installatie in uw nieuwbouw

Een elektricien van bij ons zorgt steeds voor een totaaloplossing aan elektrische werken in uw nieuwbouw. Wij gaan over van een naadloze installatie van meterkasten tot een volledige bedrading. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw elektrische voorzieningen vlekkeloos, maar bovenal ook veilig gaan werken. Na de plaatsing van onder andere stopcontacten en verlichting, doen we als gekwalificeerde elektricien ook altijd een grondige inspectie in uw nieuwbouw. Zo bent u volledig gerust en verzekerd van een betrouwbare elektrische installatie.

Neem contact met ons op voor een uitmuntende elektrische installatie

Met onze vele jaren aan ervaring bieden we al onze klanten oplossingen op maat aan. Zo staan we in voor een volledige elektrische installatie in nieuwbouwwoningen. Maar ook voor kleine klussen in de vorm van herstellingen bent u bij ons aan het juiste adres. Zit u met elektrische werken die nog uitgevoerd moeten worden? Reken dan op onze expertise! Neem contact met ons op via ons contactformulier of door ons rechtstreeks te bellen op het nummer +32 492 43 63 91.

Neem contact op

U kunt ons altijd bellen of langskomen, wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.

  Onze diensten

  Wat we aanbieden

  Elektrische diensten

  Installatie, reparatie en onderhoud van elektrische systemen, apparatuur en componenten voor residentiële, commerciële en industriële doeleinden.

  Installatiediensten voor zonne-energie

  Installatie van zonne-energiesystemen, waaronder zonnepanelen, omvormers, batterijen en bewakingsapparatuur, voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

  Go To Top