Elektricien voor het plaatsen van een meterkast

Elektricien voor het plaatsen van een meterkast

Als elektricien zorgen we voor het correct plaatsen en installeren van een meterkast in uw woning of pand. Bij het laten plaatsen of vervangen van een meterkast komt heel wat kijken. Zo zijn er verschillende voorwaarden en eisen voor de locatie waar die tellerkast geplaatst wordt. Wanneer u ons als elektriciens inschakelt, hoeft u zich echter geen zorgen te maken. Bij Roakus Electro BV brengen wij namelijk alles voor u in orde.

Op zoek naar een elektricien voor het plaatsen van een meterkast?

Waar let een elektricien op voor hij een meterkast gaat plaatsen?

Als elektricien voor het plaatsen van een meterkast staan we in nauw contact met uw netbeheerder. Het is deze instantie die ons immers vertelt op welke plaats uw meterkast het beste zal komen. De plaatsing van een meterkast is dus niet willekeurig: zo moet deze standaard zo dicht mogelijk bij de rooilijn van uw woning komen. Andere factoren die voor een elektricien bepalend zijn voor het installeren van een meterkast, zijn onder andere de bestendigheid tegen weersinvloeden. Zo moet een meterkast vochtvrij zijn en mogen er daardoor ook geen water- en gasleidingen in de buurt hangen. Als elektricien zorgen we ervoor dat uw woning volledig conform wordt aangesloten op het elektriciteitsnetwerk van uw netbeheerder. Wanneer uw woning eindelijk op het net is aangesloten, kunt u nu echt van start met uw andere elektriciteitswerken. Ook daarvoor schakelt u ons team van experts in.

Reken op onze diensten en vraag vandaag nog uw prijsvoorstel aan

Heeft u nog een uitstekende elektricien nodig voor het plaatsen van uw meterkast? Dan zij we ervan overtuigd dat wij bij Roakus Electro BV de juiste keuze zijn. Zo verzorgen we uw nieuwbouw van een volledige elektrische installatie. Bent u geïnteresseerd in een offerte aan de beste prijs? Bel ons dan snel op +32 492 43 63 91 of vraag uw prijsvoorstel aan via ons contactformulier.

Neem contact op

U kunt ons altijd bellen of langskomen, wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.

  Onze diensten

  Wat we aanbieden

  Elektrische diensten

  Installatie, reparatie en onderhoud van elektrische systemen, apparatuur en componenten voor residentiële, commerciële en industriële doeleinden.

  Installatiediensten voor zonne-energie

  Installatie van zonne-energiesystemen, waaronder zonnepanelen, omvormers, batterijen en bewakingsapparatuur, voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

  Go To Top