Over ons

Over BEDRIJF

Roakus Electro: Elektricien in België/Geel

Op zoek naar een vakbekwame elektricien in de regio Antwerpen? Door onze ligging aan de Geel nabij de Westerlo kunnen wij u snel en goedkoop van dienst zijn!

Roakus heeft jarenlange ervaring op het gebied van Elektrotechniek, Elektrotechniek, Auto Elektronica en I.C.T waar service, kwaliteit en een goede prijs voorop staan.

Wij kunnen elektrische installaties en elektra volledig aanleggen, onderhouden en controleren, zodat u zeker weet dat uw verlichting, apparatuur en installaties goed werken en veilig zijn.

Ook als u last heeft van een stroomstoring kunt u bij ons terecht. Wij lossen de storing vakkundig en snel op. Onze elektriciens werken in de regio Antwerpen.

Deskundige elektricien

Veiligheidsgarantie

  • Elektriciteit aanleggen, onderhouden en controleren
  • Elektrische installaties
  • Rookmelders en intercomsystemen
  • Schakel stroomuitval uit
  • Verlichting
Roakus ELECTRO BV

Professionele elektriciens

Roakus werkt uitsluitend met bekwame, goed opgeleide elektriciens. Iedere elektricien heeft zijn eigen specialisatie, dus bij Roakus weet je zeker dat je vakkennis en kwaliteit krijgt.

Wij geven daarom standaard 2 jaar garantie op ons werk. Bent u op zoek naar een professionele partner voor werkzaamheden op het gebied van elektriciteit en elektrotechniek?

Roakus heeft jarenlange ervaring met het installeren, onderhouden en controleren van elektra.

Wij plaatsen verlichting, meterkasten, rookmelders, intercomsystemen, Badgesystemen en elektrische installaties tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze elektriciens zijn actief in de regio Antwerpen. Roakus Electro BV is een gecertificeerd installateur en erkend leerbedrijf.

  • Oplossingen voor noodstroom
  • Bedrading en installatie
  • Full-service elektrische lay-out

Herbedrading en controle

Noodreparaties

Onze diensten

Wat we aanbieden

Elektrische diensten

Installatie, reparatie en onderhoud van elektrische systemen, apparatuur en componenten voor residentiële, commerciële en industriële doeleinden.

Installatiediensten voor zonne-energie

Installatie van zonne-energiesystemen, waaronder zonnepanelen, omvormers, batterijen en bewakingsapparatuur, voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Go To Top