Uw elektricien voor het plaatsen van zonnepanelen


Uw elektricien voor het plaatsen van zonnepanelen

Zoekt u nog naar een elektricien voor het plaatsen van zonnepanelen op uw dak? Bij Roakus Electro BV hebben we de absolute kunde en ervaring om dat te doen. Wij zorgen voor een correcte aansluiting van de panelen op uw woning waarbij u zelf verder niets hoeft te doen. Daarbij houden we rekening met de oriëntering van uw panelen zodanig dat u steeds gaat voor een maximaal rendement. 

Op zoek naar een elektricien voor het plaatsen van zonnepanelen?

Als elektricien zijn wij de beste keus voor het plaatsen van zonnepanelen

Voor het laten plaatsen van zonnepanelen hebben onze elektriciens alle troeven in huis. Zo zorgen wij bij elk van onze klanten voor een totaalpakket. In onderling overleg gaan we op die manier na, waar de zonnepanelen het best bevestigd worden op uw dak. Daarbij zorgen we er als elektricien voor dat uw zonnepanelen zoveel mogelijk naar het zuiden worden gericht. Ook de schaduw op uw woning van gebouwen in de buurt speelt een belangrijke factor. Wanneer we alles hebben afgewogen gaan we over tot een werkelijke plaatsing en installatie van de panelen op uw dak en sluiten we die aan op uw meterkast. Wilt u meer besparen op uw energiekosten? Een thuisbatterij, die overtollige zelfopgewekte energie opslaat voor later gebruik, kan dan een goede overweging zijn. Als elektricien met diverse services zorgen we zo voor een perfecte verbinding van die thuisbatterij met uw zonnepanelen.

Contacteer ons voor elektrische oplossingen op maat

Voor het laten plaatsen van zonnepanelen op daken door een elektricien zit u bij ons meer dan goed. Daarnaast zijn we uw partner voor algemene elektriciteitswerken, maar ook kleinere taken nemen we graag onder handen. Wilt u meer over ons bedrijf te weten komen? Contacteer ons gerust of vraag uw prijsvoorstel aan via ons e-mailadres info@roakus-e.com of bel ons via het nummer +32 492 43 63 91.

Neem contact op

U kunt ons altijd bellen of langskomen, wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.

  Onze diensten

  Wat we aanbieden

  Elektrische diensten

  Installatie, reparatie en onderhoud van elektrische systemen, apparatuur en componenten voor residentiële, commerciële en industriële doeleinden.

  Installatiediensten voor zonne-energie

  Installatie van zonne-energiesystemen, waaronder zonnepanelen, omvormers, batterijen en bewakingsapparatuur, voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

  Go To Top