Als elektricien leveren we een op en top service

Als elektricien leveren we een op en top service

Bent u op zoek naar elektricien die een uiterst kwalitatieve service aanbiedt? Bij Roakus Electro BV uit Geel stellen we ons graag voor. Met onze veelzijdige elektrische diensten gaan we telkens voor een honderd procent klanttevredenheid. Met onze deskundigheid als elektricien in het aanleggen, onderhouden en controleren van elektriciteitswerken zijn we ervan overtuigd dat we u de beste service bieden.

Op zoek naar een nauwkeurige elektricien?

Als elektricien bieden we een volledige service

Roakus Electro BV staat 24/7 voor u klaar. Zo verzorgen wij de installatie, reparatie en onderhoud van elektrische systemen in residentiële, commerciële en industriële ruimtes. Dat gaat van de plaatsing van verdeelkasten, tot de installatie van elektrische laadpalen op uw terrein. Dankzij onze achtergrond in ICT-toepassingen, maar ook in auto-elektronica, zijn wij de specialist ter zake om de laadinfrastructuur van uw elektrische wagens volledig op punt te stellen. Als elektricien beperkt onze service zich echter niet die zaken alleen: zo kan u bij ons ook een offerte aanvragen voor een veiligheidsinspectie van uw woning. Daarbij gaan we na of de bedradingen in uw pand in goede staat zijn en verhinderen we dat er gevaar op kortsluiting ontstaat.

Schakel vandaag nog onze diensten in door ons te contacteren

Onze elektriciens brengen alle elektriciteitswerken tot een goed einde. Zo gaan we te allen tijde veilig en nauwkeurig te werk om tot betrouwbare oplossingen te komen. Bent u geïnteresseerd in een van onze services of wilt u een offerte aanvragen? Dat doet u eenvoudig via info@roakus-e.com of door ons te bellen op het nummer +32 492 43 63 91. Wilt u meer te weten komen over onze manier van werken? Neem dan zeker eens een kijkje op onze blog!

Neem contact op

U kunt ons altijd bellen of langskomen, wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.

  Onze diensten

  Wat we aanbieden

  Elektrische diensten

  Installatie, reparatie en onderhoud van elektrische systemen, apparatuur en componenten voor residentiële, commerciële en industriële doeleinden.

  Installatiediensten voor zonne-energie

  Installatie van zonne-energiesystemen, waaronder zonnepanelen, omvormers, batterijen en bewakingsapparatuur, voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

  Go To Top