Elektricien voor de plaatsing van een laadpaal

Elektricien voor de plaatsing van een laadpaal

Wij zijn als elektricien de beste keuze voor het installeren van een laadpaal op uw terrein. Dat komt omdat we bij Roakus Electro BV in Geel naast traditionele elektriciteitswerken ook expertise hebben in ICT- en auto-elektronica. Dankzij onze grensverleggende kennis zorgen we altijd voor een op en top installatie van uw elektrische laadstations.

Op zoek naar een elektricien voor de plaatsing van een laadpaal?

Schakel de geschikte elektricien in voor de plaatsing van uw laadpaal

Elektrische auto’s verschijnen meer en meer in het straatbeeld. Dat is onder meer het gevolg van een gunstigere fiscaliteit voor elektrische bedrijfswagens. Maar ook de toenemende bewustwording rond milieukwesties speelt zeker een rol. Indien u uw nieuwe elektrische wagen veilig, snel en efficiënt wil opladen, dan is de installatie van een laadpaal door onze elektriciens onmisbaar. Ons team gaat daarbij te allen tijde slim te werk en streeft naar een sublieme afwerking. Zo onderzoekt onze elektricien telkens hoe die de energievoorziening voor uw elektrische laadpaal kan optimaliseren. Vaak wordt de stroomvoorziening van zo’n paal gecombineerd met de plaatsing van zonnepanelen. Dat brengt niet alleen de prijs van uw energiefactuur naar beneden, maar laat u ook ten volle genieten van hernieuwbare energie.

Ontdek welke diensten we allemaal te bieden hebben

Voor algemene elektriciteitswerken tot vakspecifieke toepassingen klopt u bij Roakus Electro BV aan de juiste deur aan. Onze sterk opgeleide elektriciens zijn erop voorzien om volledig aan uw wensen te voldoen. Of u nu een elektricien zoekt voor het installeren van een laadpaal of eerder interesse hebt in onze andere talrijke services: wij staan voor u klaar. Contacteer ons voor een prijsvoorstel via ons contactformulier of bel ons op het nummer +32 492 43 63 91.

Neem contact op

U kunt ons altijd bellen of langskomen, wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.

  Onze diensten

  Wat we aanbieden

  Elektrische diensten

  Installatie, reparatie en onderhoud van elektrische systemen, apparatuur en componenten voor residentiële, commerciële en industriële doeleinden.

  Installatiediensten voor zonne-energie

  Installatie van zonne-energiesystemen, waaronder zonnepanelen, omvormers, batterijen en bewakingsapparatuur, voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

  Go To Top