Elektricien voor het plaatsen van verlichting


Elektricien voor het plaatsen van verlichting

Bent u op zoek naar een elektricien die de verlichting in uw woning op en top in orde brengt? Reken dan op Roakus Electro BV! Als vakmannen zorgen we voor een nette en veilige montage van spots, lampen, lichtschakelaars, enzovoort en dat zowel binnen als buiten uw woning. Onze vakmannen komen graag bij u langs.

Op zoek naar een elektricien voor het plaatsen van lichten?

Vertrouw op ons als elektricien voor een perfecte montage van uw verlichting

Wat het monteren van verlichting betreft, bieden we als elektriciens vele mogelijkheden. Zo zorgen we onder meer voor de plaatsing van spots in uw nieuwbouwwoning en dat in alle soorten ruimtes. Daarbij werken we met verschillende lichtpunten waardoor we ervoor zorgen dat uw ruimte niet te weinig maar ook niet te fel belicht is. Afhankelijk van hoe u uw interieur wil inrichten, houden we bij onze algemene elektriciteitswerken ook rekening met de plaatsing van bepaalde stopcontacten. Dat is nodig wanneer u door onze elektricien staande verlichting wilt laten monteren of plek wil maken voor uw schemerlampen. Wanneer u uw verlichting door ons gaat laten plaatsen, garandeert ons team u te allen tijde de beste prijs. Wilt u onze vakmannen in actie zien? Neem dan zeker eens een kijkje in onze fotogalerij!

Contacteer ons voor een elektrische installatie op maat

Indien u nog op zoek bent naar de geschikte elektricien om de montage van uw verlichting aan over te laten, garanderen wij u een perfecte service. Naast grote elektriciteitswerken, zijn wij ook te allen tijde te contacteren voor kleine klussen. Wat u ook wenst, wij zijn er voor u. Neem contact met ons op via +32 492 43 63 91 of via ons e-mailadres info@roakus-e.com.

Neem contact op

U kunt ons altijd bellen of langskomen, wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur.

  Onze diensten

  Wat we aanbieden

  Elektrische diensten

  Installatie, reparatie en onderhoud van elektrische systemen, apparatuur en componenten voor residentiële, commerciële en industriële doeleinden.

  Installatiediensten voor zonne-energie

  Installatie van zonne-energiesystemen, waaronder zonnepanelen, omvormers, batterijen en bewakingsapparatuur, voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

  Go To Top